fbpx

Sejem Düsseldorf 2018


 

 

 

 

 

Podjetje Seascape d.o.o. se je med 20. in 28. 1. 2018 udeležilo mednarodnega navtičnega sejma Boot Düsseldorf v mestu Düsseldorf v Nemčiji. Omenjeni sejem je največji med tovstnimi sejmi v tem delu sveta. Tu si lahko potencialni kupci ogledajo nove in stare modele bark ter se tako lažje odločijo za nakup oz. jim osebje svetuje pri izbiri. Seascape se želi na menarodnih sejmih prestaviti širši javnosti in biti bolj dostopen končnemu kupcu, da mu lahko približa svoje produkte. Osebni stik je pomemben za predstavitev in približevanje vrednost podjetja končnemu potrošniku. Naše vrednote so strast do jadranja, premikanje mej cone udobja, varnost in povezanost jadralne skupnosti.

 

Ker gre za najpomembnejši sejem, smo tempirali predstavitev naše nove jadrnice Seascape14 za ta sejem. Nastop na tem sejmu je odmeven in s tem najlažje in najbolj učinkovito zajamemo zainteresirano javnost in verjamemo, da je to najboljša možnost za predstavitev naše nove jadrnice. Na sejmu se postavimo ob bok konkurenci in naši potencialni kupci lahko neposredno primerjajo kvaliteto naših izdelkov. Sejem je za nekatere naše stranke zaključna točka predhodne komunikacije na daljavo in priložnost za dokončno odločitev o nakupu.

 

Seascape je zadovoljen z nastopom na sejmu, saj se je letos še posebej izkazalo, da se obstoječi lastniki čutijo pripadni podjetju in znamki in potencialne bodoče lastnike navdušujejo s svojimi pozitivnimi izkušnjami. Podjetje z razvojem in širjenjem teh vrednot dosega rast na domačem in tujem trgu. Naložbo udeležbe na sejmu v znesku 12.680,66 EUR sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

 

 

All news +