fbpx

Seascape Dinghy za 2

Operacija Seascape Dinghy za 2 z integracijo storitve digitalnega okolja je raziskovalno-razvojni projekt, v sklopu katerega kot prvi v industriji razvijemo inteligentno 4-5m dolgo jadrnico za 2 osebi, skupaj z vso pripadajočo tehnologijo in IT platformo (digitalno okolje). Gre za inovativni produkt, ki bo integriral moderno hitro in upravljivo športno jadrnico z posebej za njo razvitim digitalnim okoljem. Uvajamo produkt s storitvijo = razvoj jadrnice + razvoj digitalnega okolja, kar predstavlja noviteto na jadralnem okolju. Uporabnikom bomo dejansko ponujali platformo za bolj proaktivno delovanje, kar bo rezultiralo v doseganju zastavljenega družbenega cilja – povečati skupnost uporabnikov (jadralcev).

Namen:

Namen javnega razpisa je z vključevanjem visoko izobraženih strokovnjakov pospešiti inovacije v podjetju, skrajšati čas od ideje do trga, krepiti kompetence podjetja z interdisciplinarnimi znanji, vzpostaviti učinkovito inovacijsko infrastrukturo ter krepitev raziskovalno razvojnega oddelka podjetja.

Naložbo sofinancirata RS in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v višini 198.973,69 EUR.

Cilji:

Cilj 1: Povečanje prihodkov od prodaj za 136%.
Izhodiščna vrednost (2015): 2.098.434 EUR
Načrtovana vrednost (2019): 4.960.820 EUR

Cilj 2: Razvoj 1 inovativnega produkta na trg.
Izhodiščna vrednost (2015): 0
Načrtovana vrednost (2018): 1

Rezultati:

Rezultat projekta je razviti nov produkt Seascape Dinghy za 2, ki je inteligentna 4-5m dolga jadrnica za 2 osebi, skupaj z vso pripadajočo tehnologijo in IT platformo (digitalno okolje).

 

 

www.eu-skladi.si

 

All news +