Seascape

»Seascape Dinghy za 2«

Operacija »Seascape Dinghy za 2« z integracijo storitve digitalnega okolja je raziskovalno-razvojni projekt, v sklopu katerega kot prvi v industriji razvijemo inteligentno 4-5m dolgo jadrnico za 2 osebi, skupaj z vso pripadajočo tehnologijo in IT platformo (digitalno okolje). Gre za inovativni produkt, ki bo integriral moderno hitro in upravljivo športno jadrnico z posebej za njo razvitim digitalnim okoljem. Uvajamo »produkt s storitvijo = razvoj jadrnice + razvoj digitalnega okolja«, kar predstavlja noviteto na jadralnem okolju. Uporabnikom bomo dejansko ponujali platformo za bolj proaktivno delovanje, kar bo rezultiralo v doseganju zastavljenega družbenega cilja → Povečati skupnost uporabnikov (jadralcev).

Namen:

Namen javnega razpisa je z vključevanjem visoko izobraženih strokovnjakov pospešiti inovacije v podjetju, skrajšati časa od ideje do trga, krepiti kompetenc podjetji z interdisciplinarnimi znanji, vzpostaviti učinkovito inovacijsko infrastrukturo ter krepitev raziskovalno razvojnega oddelka podjetja.

Naložbo sofinancirate RS in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v višini 198.973,69 EUR.

Cilji:

Cilj 1: Povečanje prihodkov od prodaj za 136%.
Izhodiščna vrednost (2015): 2.098.434 EUR
Načrtovana vrednost (2019): 4.960.820 EUR

Cilj 2: Razvoj 1 inovativnega produkta na trg.
Izhodiščna vrednost (2015): 0
Načrtovana vrednost (2018): 1

Rezultati:

Rezultat projekta je razvit nov produkt → »Seascape Dinghy za 2« je inteligentna 4-5m dolga jadrnica za 2 osebi, skupaj z vso pripadajočo tehnologijo in IT platformo (digitalno okolje)

www.eu-skladi.si

All news +